Guide till billiga bussbiljetter

Flygbussarna

Flygbussarna

Flygbussarna Airport Coaches erbjuder dig som kund, smarta, effektiva och bekväma transporter med buss till och från alla stora flygplatser i Sverige. Arlanda trafikeras exempelvis både från Stockholm city och Liljeholmen. Totalt trafikerar de 7 stycken flygplatser, till och från 9 städer, alltså kan hela 85 % av flygresenärerna i Sverige välja samma färdsätt till och från de största flygplatserna.

Oftast är det Flygbussarna som är det billigaste alternativet för transfer och de strävar hela tiden efter att ha en prisvärd produkt att använda. De menar att det ska vara lätt att åka buss, med lättillgänglig information och behagliga resor. Dessutom bidrar du till att verka för en bättre miljö när du åker med Flygbussarna, alla bussar körs nämligen på 100% raps.

Flygbussarnas mål är alltid att ha nöjda kunder, de har duktiga, pålästa och serviceinriktade förare. Och de bygger sin verksamhet på hög kvalitet, engagemang och personlighet.

Alltså när du väljer Flygbussarna som transfer är du både miljövänlig och får en prisvärd resa – en kombination som är svår att slå.

Biljett

Du kan köpa din biljett till Flygbussarna på flera olika sätt. Det enklaste är att köpa en e-biljett via deras app eller hemsida. Du kan även köpa din biljett via återförsäljare, i automat och ombord på bussen. Köper du ombord måste du betala med kort, detta för att de inte har någon kontanthantering på bussarna.

En e-biljett köper du som sagt via hemsidan, skriv alltid ut och ta med dig biljetten för att visa för personalen vid resan. Priset blir dessutom alltid billigast om du köper en e-biljett.

Gruppresa?

Om ni är en grupp på fler än 15 resenärer som vill åka samtidigt med samma buss, då kan det vara bra att föranmäla det till Flygbussarna. Det är ingen bindande anmälan men det gör att resandet blir lite enklare och ni får åka tillsammans. Föranmälan om gruppresa kan du göra på Flygbussarnas hemsida.