Flygbussarna

Flygbussarna Airport Coaches erbjuder dig som kund, smarta, effektiva och bekväma transporter med buss till och från alla stora flygplatser i Sverige. Totalt trafikerar de 7 stycken flygplatser, till och från 9 städer, alltså kan hela 85 % av flygresenärerna i Sverige välja samma färdsätt till och från de största flygplatserna.

–> Boka din flygbussbiljett här!

Oftast är det Flygbussarna som är det billigaste alternativet för transfer och de strävar hela tiden efter att ha en prisvärd produkt att använda. De menar att det ska vara lätt att åka buss, med lättillgänglig information och behagliga resor. Dessutom bidrar du till att verka för en bättre miljö när du åker med Flygbussarna, idag går var tredje buss till Arlanda på svenskodlad rapsolja till exempel.

Flygbussarnas mål är alltid att ha nöjda kunder, de har duktiga, pålästa och serviceinriktade förare. Och de bygger sin verksamhet på hög kvalitet, engagemang och personlighet.

Alltså när du väljer Flygbussarna som transfer är du både miljövänlig och får en prisvärd resa – en kombination som är svår att slå. De har som mål att inom tre år vara helt fria från fossila bränslen.

Biljett

Du kan köpa din biljett till Flygbussarna på flera olika sätt. Det enklaste är att köpa en e-biljett via deras hemsida eller via SMS. Du kan även köpa din biljett via återförsäljare och ombord på bussen. Köper du ombord i städerna Stockholm, Malmö eller Göteborg måste du betala med kort, detta för att de inte har någon kontanthantering på bussarna i dessa städer.

En e-biljett köper du som sagt via hemsidan, skriv alltid ut och ta med dig biljetten för att visa för personalen vid resan. Priset blir dessutom alltid billigast om du köper en e-biljett.

Om du har en svensk mobiloperatör kan du köpa en biljett som SMS med din mobiltelefon. Då tillkommer dock en avgift på tre kronor utöver biljettkostnaden.

Du kan köpa biljett på bussen men endast med kontokort, förutom i Linköping och Norrköping där det även går att betala med kontanter.

Hotell?

Flygbussarna har ett samarbete med booking.com som är ett onlinesystem för bokning av hotell. Det gör att du enkelt och smidigt kan boka hotell samtidigt som du bokar dina biljetter på hemsidan. Bokningssystemet som tillhandahålls av booking.com erbjuder över 86 000 hotell i 81 länder och finns översatt på hela 36 olika språk.

Gruppresa?

Om ni är en grupp på fler än 15 resenärer som vill åka samtidigt med samma buss, då kan det vara bra att föranmäla det till Flygbussarna. Det är ingen bindande anmälan men det gör att resandet blir lite enklare och ni får åka tillsammans. Föranmälan om gruppresa kan du göra på Flygbussarnas hemsida.