Guide till billiga bussbiljetter

Ybuss

Ybuss

Ybuss är ett bussbolag som funnits sedan 1970-talet i Sverige, de har successivt gått från att bara köra på veckoslut till att ha flera avgångar med bekväma långfärdsbussar över landet. Bland annat har de dagliga avgångar från Östersund, Umeå, Sundsvall och Sollefteå till Stockholm. Ybuss långfärdsbussar erbjuder en hög komfort på sina bussar, dessutom kör de nöjesresor till Stockholm som ett komplement till den övriga verksamheten.

På bussarna som körs av Ybuss hittar du bland annat;

Gratis Internet ombord på de flesta bussarna

Ombordbetalning

Alla säten har bälten

Restidsgaranti

ISA funktion – intelligent stöd för anpassning av bussens hastighet

Ybuss har även ett dotterbolag som heter Skybus flygbusstransfer, de har transfer till Åre från Åre Östersund airport och Trondheim Vaernes airport flera dagar i veckan under vintersäsongen.

Tänkvärda saker

Ybuss har bekväma långfärdsbussar med fällbara fåtöljer som gör resan behaglig. Alla bussar har toalett ombord, klimatanläggning, trådlöst Internet och säkerhetsbälten. Allt för att din resa ska bli så trivsam och bekväm som möjligt.

Det är inte tillåtet att ta med djur på Ybuss bussar, dock med ett undantag – arbetshundar för exempelvis synskadade. Glömmer du något på bussen kontaktar du Bagport Sweden AB.

Ybus har en policy att hjälpa alla kunder så mycket som möjligt för att de ska få en behaglig och trivsam resa. Därför är det bra om du kontaktar företaget minst 7 dagar innan resa om du har särskilda behov, då kan de hjälpa dig att planera din resa så bra som möjligt.

Biljetter

Din biljett kan antingen bestå av ett utskrivet dokument med tillhörande bokningsnummer, eller bara själva bokningsnumret. Det får du när du bokat din biljett via hemsidan eller något av biljettombuden. Ta alltid med dig bevis på eventuella rabatter vid resan så att du kan verifiera dem om det krävs. Bokning av biljetter är obligatorisk, den garanterar dig en plats på bussen.

Ybus har ett bonussystem för dig som reser lite oftare, med hjälp av det får du den elfte enkelresan gratis. Det enda du som kund behöver göra är att registrera dig som bonuskund på deras hemsida, och boka samt betala alla resor via Internet.

För mer information, är du välkommen att besöka Ybuss egen hemsida; www.ybuss.se