GoByBus

GoByBus är det nya namnet på det gamla anrika bussbolaget Säfflebuss. På linjerna Oslo – Göteborg – Köpenhamn och Stockholm – Ludvika – Sälen är det fler än tusen resenärer varje dag. GoByBus drivs i sann ”knalleanda” för att kunna hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt och därmed erbjuda billigaste möjliga pris. De har inte ambitionen att bli störst, men däremot det mest prisvärda alternativet.

GoByBus marknadsför sig som det glada bussbolaget – de är glada och vill få sina kunder att också vara glada och må bra.

Värt att veta

Det är bra att vara ute i god tid när man ska köpa sin biljett, det går att köpa fram till tio minuter före avgång men det kan vara fullbokat. Dessutom blir det billigare om du beställer minst en dag innan avgången. De allra billigaste priserna hittar du på avgångarna som finns mitt i veckan och om du beställer på Internet. Dessutom har de extremt billiga dagsresor för dig som bara vill åka någonstans över dagen. Att köpa biljett över disk på något av deras kontor eller via telefon läggs 12 % av kostnaden på biljettpriset. Det går inte att köpa biljetter ombord på bussen.

Om du blir GO-medlem får du flera fördelar när du bokar din biljett. Då får du bonus på alla dina resor med GoByBus, samt att du får ta del av alla erbjudanden som mejlas ut till dig. Om du vill resa först och betala sedan kan du göra det också. Då betalar du via faktura när du köper biljett via telefon eller Internet. Du kan även dela upp betalningen på flera gånger om du skulle vilja det.

Som färdbevis på GoByBus resor använder du antingen din utskrivna biljett eller ditt svenska körkort/legitimation. Om du inte har tillgång till en skrivare, eller inte har ett svenskt körkort/legitimation kan du ange bokningsnumret till föraren.

På de flesta bussar har du som kund tillgång till trådlöst Internet ombord, toalett finns alltid på bussarna. Om du märker ditt baggage före resan riskerar du inte att någon tar fel och det blir enklare att hitta din väska.

För information om hållplatser och annat gå in på GoByBus hemsida